Niko kao Amra ne može dati Džeki podršku

"Ponos naš!"

Niko kao Amra ne može dati Džeki podršku

E. Škorić

Bh. fudbalska reprezentacija u četvrtak navečer doživjela je težak poraz od Kipra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi su poraženi sa 3:2 i njihove šanse za palsman na SP svedene su na minimum. Edin Džeko i društvo dosta su (opravdano) kritikovani, no naš kapiten dobio je podršku od svoje supruge Amre Silajdžić.

"Ponos naš! I juče, i danas, i sutra. Zauvijek! Mi dobro znamo koliko samo voli, koliko se bori i žrtvuje... za sebe, za nas, za našu domovinu. On još bolje zna! Najbolje. I to je dovoljno", napisala je Amra na svom Facebook profilu.

U Edina naravno niko ni ne sumnja. On je zadužio ovu zemlju, ali kada bi svi bili kao napadač Rome, ko zna gdje bi nam bio kraj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi