Niko ne može da ga prepozna: Raduljica ima novi imidž

Objavio fotografiju sa ljetovanja

Niko ne može da ga prepozna: Raduljica ima novi imidž

Košarkaški reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica skrenuo je pažnju na sebe fotografijom sa ljetovanja koju je objavio na svom Instagramu.

Bivši igrač Milwaukeeja i Minnesote, a danas član kineskog Jiangsu Dragonsa, drastično je promijenio imidž i odlučio se na obrijati 'do kraja', iako je godinama zbog svoje duge i prepoznatljive brade čak dobio nadimak 'Braduljica'.

Raduljica je prije nekoliko mjeseci eksperimentisao i ostavio samo brkove, ali je sada odlučio podsjetiti svoje fanove kako je nekada izgledao.

Na fotografiji na kojoj se nalazi sa Krunoslavom Simonom, Raduljica je dobio veliki broj komentara navijača i prijatelja koji su ga pretežno u čudu ispitivali zbog čega se obrijao.

Mora se priznati da Miroslav Raduljica u ovom izdanju zaista izgleda neprepoznatljivo i da bi ga rijetki prepoznali da ga sutra sretnu na ulici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi