"Nisam mogla u krevetu ispuniti Boltove zahtjeve"

Javila se bivša djevojka

"Nisam mogla u krevetu ispuniti Boltove zahtjeve"

Od trenutka kada je otkriveno da je Usain Bolt završio u krevetu sa brazilskom studenticom, nema dana da se ne pojavi neka nova informacija o njegovom seksualnom životu. 

Pikanterije iz njegovog života sa javnošću je odlučila podijeliti i Naila Dilard. Amerikanka je ispričala da je sa Boltom bila u vezi dvije godine, a tokom tog perioda je shvatila da je slavni atletičar pravi perverznjak kada je seks u pitanju. 

"Na jednom velikom takmičenju Bolt me pozvao da nastavimo druženje u njegovom hotelu i da budem u trojci sa njim i još jednom djevojkom. Nisam mogla ispuniti njegove zahtjeve", kazala je Naila i dodala da je dvije sedmice kasnije bila njegova gošća na Jamajci. 

Naila je također dodala da se Bolt uporedo zabavljao s njom i doskorašnjom vjerenicom Kasi Benet, ali to da nije znala u startu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti