Nives sa "Golom" osvaja svijet

Najbolji jesi moj mali Messi

Nives sa "Golom" osvaja svijet

A. Beganović

Hrvatska starleta i supruga fudbalera Dine Drpića, Nives Celzijus, konačno je svoju novu pjesmu "Gol" objavila u cjelosti.

Prema pisanju portala Index.hr, Nives Celzijus, sa ovom pjesmom želi osvojiti međunarodno tržište, a čak i mnogi evropski mediji raspisali su se o ovoj pjesmi.

"Najbolji jesi, moj mali Messi, daj me protresi", "Gol, gol, zabij gol, gol, daj mi gol, gol, jer ti možeš, uvijek do gola, da uđeš, i ja sam gola, ti si gol, zabij mi gol, ja sam gola, zabij do bola" te "Najbolji zbilja, moj David Villa, noćas iz milja, pehar ti prepuštam. Budi moj Torres Fernando, večeras puni me kao Cristiano Ronaldo", pjeva između ostalog hrvatska starleta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.