Pred utakmicu sa Portugalom

Nives snimila provokativni video za Ronalda

O. Lekić

Hrvatska pjevačica Nives Celzijus uputila je provokativnu poruku Cristianu Ronaldu.

Nives je uoči sinoćnje utakmice između Hrvatske i Portugala (0:1) jednom od najboljih fudbalera današnjice poručila šta ga očekuje u osmini finala Eura, a video koji je objavila je bio ispunjen prilično vrućom porukom.

"Kad ja navijam, mora biti jako zabavno. Dragi naš Cristiano, večeras te želimo skinuti iz gaća. Dragi Cristiano, ja sam Nives i Hrvatica sam. Imam jednu vatrenu poruku za tebe iz Hrvatske. Večeras želimo da se poigramo s tobom, želimo da dominiramo, večeras te želimo dobro oznojiti, izmučiti, želimo da budeš bespomoćan, želimo biti gore, želimo grubo i surovo. Želimo ti zabijati dugo i jako. Jedan, pa dva, pa tri. Večeras želimo da pobijedimo", poručila je Nives uoči utakmice.

Ipak, želje bivše supruge Dine Drpića se nisu ostvarile i Portugal je golom Quaresme uspio eliminisati Hrvatsku iz daljnjeg takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi