Njemačka skijašica pozirala potpuno gola za Playboy

Krasi martovsko izdanje

Njemačka skijašica pozirala potpuno gola za Playboy

O. Lekić

Na Svjetskom prvenstvu u alpskom skijanju u St. Moritzu njemačkoj skijašici Christini Geiger (27) neće nedostajati podrške od strane muške publike. 

Zanosna Christina nije odoljela četvrtoj ponudi koju je dobila od popularnog muškog časopisa Playboy i odlučila je pozirati za martovsko izdanje, a njene obnažene fotografije nisu nikoga ostavile ravnodušnim. 

Christina je pozirala u austrijskom ski centru u Bad Hofgasteinu i to u wellness centru.

"Nije mi bilo lako, jedva sam se odlučila za ovaj korak. Jednostavno, nikada se nisam slikala bez odjeće, pa ni kod kuće. Sada se osjećam odlično, zaista sam sretna što je sve ispalo kako treba", kazala je Geiger.

Njene fotografije možete pogledati u fotogaleriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi