Noć koju Leicester slavi, a kladionice proklinju

Objavljeno koliko su kladionice izgubile večeras

Noć koju Leicester slavi, a kladionice proklinju

E. Čaušević

Fudbaleri Leicestera večeras su osvojili titulu prvaka Engleske, ali neće svi slaviti ovaj historijski uspjeh Lisica.

Tokom ove sezone dosta smo čuli priča o kladioničarskim "ludilima" nekoliko navijača Leicestera koji su pred početak sezone uplatili novac da će upravo njihova ekipa biti novi prvak Engleske.

Tome se niko nije nadao, pa sigurno ni oni koji su to uradili samo iz ljubavi prema svome klubu. Ipak, oni večeras slave titulu, ali i dobitak na kladionici koji nije mali.

Kladionica William Hill večeras je otkrila koliko će osvajanje titule Leicestera koštati ovu najpoznatiju kladionicu na Otoku. Naime, ova kladionica večeras će zbog Leicestera ostati bez preko tri miliona funti.

"Ovo je veliki šok za nas, ali je Leicester je zasuženo prvak. Mi želimo što prije da zaboravimo ovu noć", rekao je jedan od uposlenika William Hill kladionice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi