Noć vještica: I PSG ima svog Jokera
Foto: Instagram

Neymar odabrao zanimljiv kostim

Noć vještica: I PSG ima svog Jokera

Teme:

Noć vještica je iza nas, a poput mnogih i najveće fudbalske zvijezde uživaju u kostimiranju za ovaj globalno popularni praznik.

Takav je slučaj i sa najskupljim igračem svijeta, Brazilcem Neymarom. Zvijezda PSG-a je jučer nagovijestila zanimljiv kostim, slikom na Instagramu na kojoj se mogla vidjeti njegova zelena kosa.

A svi njegovi pratioci na Instagramu su, nešto kasnije, mogli vidjeti i konačni izgled njegovog kostima.

Neymar se odlučio za kostim Jokera, popularnog lika iz stripova i mnogobrojnih filmskih ostvarenja. Konkretno, Brazilac se odlučio prerušiti u lik Jokera iz filma Suicide Squad, kojeg tumači američki glumac Jared Leto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi