Nova adidas kolekcija kopački "Blue Blast"

Nove kopačke

Nova adidas kolekcija kopački "Blue Blast"

Sponzorski tekst
Teme:

Neki fudbaleri su rođeni da imaju potpunu kontrolu nad igrom. Oni su ti koji drže konce u rukama i postavljaju pravila. 

Oni uvode red u haotičnim utakmicama. Fudbaleri kao što su Mesut Özil i Paul Pogba su i predvodnici jednih od najboljih svjetskih fudbalskih timova. adidas Football je upravo za takve lansirao nove kopačke ACE 17.1 primeknit kao dio kolekcije Blue Blast.

Potpuno novo gornjište s Primeknit tehnologijom je podijeljeno na zone na novi način dok je đon  sa Sprintframe  tehnologijom nadograđen sa Ground Control 3.0 sistemom. Sam dizajn već vizuelno daje osećaj potpune kontrole.

Konstrukcija čarape savršeno prianja stopalu i pomaže da se ono fiksira dok se prilagođava najsloženijim pokretima i time pruža jedinstvenu udobnost. Visoko precizni 3D sloj koji se stapa s stopalom u milisekundi skraćuje vrijeme obuvanja. Vrlo lagani sistem đona za potpunu kontrolu na terenu pruža visoku stabilnost.

Dominantna plava boja sadrži pink detalje i tri crte sa metalik odsjajem. Udobnost, stabilnost i nerpikosnovena kontrola karakterišu najnovije modele iz ACE linije koji su stigli u Sport Life radnje u Sarajevu 26. januara.

Modele iz adidas Blue Blast kolekcije možete pogledati u Sport Life radnjama u Sarajevu (SCC, Ferhadija i Intershop Ilidža).

Za više informacija na raspolaganju je sajt adidas.com/football ili facebook.com/adidasfootball i @adidasfootball na Tviteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi