Nova godina, stare navike: Neuer ima novu hit fotografiju

Sa utakmice protiv Freiburga

Nova godina, stare navike: Neuer ima novu hit fotografiju

Fudbaleri Bayerna su u prvom kolu proljetnog dijela sezone savladali Freiburg sa 2:1 i tako ostali na prvom mjestu u Bundesligi.

Pobjedu Bavarcima donio je sjajni Robert Lewandowski, koji je sa dva gola svoju ekipu doveo do preokreta i osvajanja nova tri boda.

Jedan od detalja koji su obilježili utakmicu desio se na početku drugog poluvremena, tačnije u 47. minuti kada je Neuer 'uhvaćen' na centru igrališta.

S obzirom da Neuer ima ovu naviku već godinama, može se samo konstatovati da se ni u 2017. ništa neće promijeniti po tom pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi