Nova lokacija, a dobro poznata praznična atmosfera

PAN Winter Pub

Nova lokacija, a dobro poznata praznična atmosfera

Sponzorski tekst

I ove godine Carlsberg BH prisutan je na Šestom Sarajevo Holiday marketu, koji se održava na novoj lokaciji, u parku Hastahana na Marijin-Dvoru, gdje će u PAN Winter Pub-u posjetiteljima ponuditi raznovrstan i provjereno dobar sadržaj. 

“U narednih mjesec i više dana, tačnije od 7.decembra 2016. do 14. januara 2017., svi su pozvani da provedu svoje trenutke opuštanja i uživanja u toplom i ugodnom ambijentu velikog šatora od cca 600m2, koji je skoro za 200m2 veći od prošlogodišnjeg, gdje ih očekuje sjajan muzički program, super animacije i nagradne igre”, izjavio je Dino Bajrić, Trade Marketing Specialist kompanije Carlsberg BH. 

Zimska druženja uvijek su potpunija uz kvalitetan meni jela i pića koji je pomno odabran i u ponudi  tokom cijelog dana; u vrijeme ručka, after partija i noćnih žurki.

“Pan Bingo i Pan družiona ovogodišnje su aktivacije kojima ćemo animirati posjetitelje PAN Winter Pub-a. Uz svaki naručeni Pan dobija se i Pan Bingo listić kojim se stiče pravo učešća u nagradnom izvlačenju svako veče u 20 sati”, dodaje Bajrić.

Nakon radnog vremena, od 16 sati svaki dan, posjetitelje očekuju sjajni after work partiji na kojima će ih zabavljati Sarajevo Holiday Duo i DJ Haringa. A brojni poznati bendovi sviraju pop, rock i blues u večernjim satima sve do kraja Holiday marketa. Svakako, nisu zaboravljeni ni tamburaši, te će se u PAN Winter Pub-u moći zabaviti i opustiti uz slijedeće izvođače: Blavors, Gonzo, Sarajevski tamburaši, Zlatne žice, Undergrounderi, Sarajevo Blues Bang, The Babe Barbarella, Radarska kontrola, Pochko and New Primitives Songs i brojne druge.

Uz sve navedno, ostaje nam samo da konstatujemo da je PAN Winter Pub idealno mjesto za sve one koji žele osjetiti pravu atmosferu novogodišnjih praznika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi