Novak ne štedi: Koliko je koštao porođaj Jelene Đoković?

Nije pitao za cijenu

Novak ne štedi: Koliko je koštao porođaj Jelene Đoković?

O. Lekić

Novak Đoković i njegova supruga Jelena jučer su po drugi put postali roditelji. 

Supruga najboljeg srbijanskog tenisera je na svijet donijela kćerku kojoj su dali ime Tara, a kao i prošlog puta, Jelena je za porađaj izabrala bolnicu u Monacu. I to ne bilo kakvu. 

Đoković nije štedio novca kako bi svojoj supruzi osigurao najbolje uslove za porađaj, pa se tako Jelena i ovoga puta odlučila za kompleks "Grejs Keli", jednu od najuglednijih bolnica u Evropi. 

Šuška se kako cijena porođaja u ovoj bolnici iznosi oko pet hiljada eura, dok svaki naredni košta hiljadu eura. 

Dio kompleksa u kojem se Jelena porodila počeo je s radom krajem 50-ih godina 20. vijeka. Bolnica odiše luksuzom i pruža trudnicama maksimalan užitak pred porođaj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi