Novakova Jelena ispričala i tužnu stranu priče

Sami za praznike

Novakova Jelena ispričala i tužnu stranu priče

E. Škorić

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, ispričao je neke dosad nepoznate detalje s Badnje večeri.

Jelena kaže kako je jako teško jer ona i Novak ne mogu da budu zajedno za praznike.

"Tata, voljela bih da možeš da vidiš kako je tvoj dječak ponosan dok igraš i viče 'Ajde tata!' s podignutom pesnicom. Tenis ti zaista ne dozvoljava da mnoge porodične praznike provedeš kod kuće. Večeras je naše Badnje veče, specijalna prilika za porodično okupljanje. Srećom, imamo Face time i mnogo razumijevanja i podrške, tako da će tata biti s nama u mislima i tehnologiji... Srećno vam Badnje veče!", napisala je Jelena.

I dok su ona i sin uživali u kućnoj atmosferi, Novak je igrao turnir u Dohi, gdje je odbranio titulu nakon pobjede nad Andyjem Murrayjem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti