Novi Buffon? Pjanićev sin se izvrsno snalazi kao golman

Oduševio navijače

Novi Buffon? Pjanićev sin se izvrsno snalazi kao golman

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić objavio je na svom Instagram profilu kraći videozapis u kojem glavnu ulogu ima njegov sin. 

Miralem se često igra sa sinom Edinom i, prema onome što se vidi na snimkama koje napravi vezista Juventusa, usadio mu je ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svijeti - nogometu. 

Da izvrsno barata s loptom Pjanićev sin je pokazao još ljetos, no za razliku od oca se izvrsno snalazi i među stativama. U kućnoj varijanti Edin je stao na "gol" i sjajno odbranio udarac koji je uputio njegov otac. 

Nema koga dječak nije oduševio, pa su ga u komentarima mnogi prozvali nasljednikom Gianlugija Buffona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi