Novi Citroën C3: Nova ofanziva marke Citroën

Nova ofanziva marke Citroën

Novi Citroën C3: Nova ofanziva marke Citroën

Sponzorski tekst

Citroën predstavlja novi Citroën C3 i tako obnavlja svoj najprodavaniji model, koji je od 2002. proizveden u više od 3,5 miliona primjeraka. 

Svojom osobenošću izražajnih boja, novi C3 ruši ustaljena tržišna pravila te donosi svježinu i optimizam. Ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima koji pridonose njegovom energičnom stavu punom samopouzdanja. Odvažan stil naglašavaju i brojne mogućnosti personalizacije. 

Unutrašnjost novog C3 odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost, tako da je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Na kraju, opremljen je savremenim internetskim tehnologijama, kao što je ConnectedCAM Citroën™, ugrađena kamera visoke rezolucije koja omogućuje dijeljenje slika i videa, a predstavljena je prvi put u svijetu. 

„Uz sva obilježja marke Citroën, novi C3 fantastičan je adut koji će marku uzdignuti na novu razinu. Velik je to napredak za naš najprodavaniji model, koji predstavlja gotovo 20 % automobila prodanih u Europi. Njegova snažna osobnost i udobnost znat će zavesti nove kupce koji očekuju karakter i suvremenost, te će pomladiti imidž marke“, kazala je Linda Jackson, generalna direktorica marke Citroën.

„Svojim jedinstvenim oblikom, personalizacijom i internetskim uslugama, novi C3 donosi svježinu, odvažnost i suvremenost. Utjelovljuje strategiju marke Citroën", rekao je Xavier Peugeot - direktor za Proizvod marke Citroën.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Duljina: 3,99 m,

Širina: 1,75 m,

Visina: 1,47 m,

Međuosovinski razmak: 2,54 m,

Obujam prtljažnika: 300 l

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi