Novi dizajn Audija A3

Procurile fotografije

Novi dizajn Audija A3

Teme:

Imali smo prilike da gledamo fotografije na kojima je ovaj novi dizajn bio maskiran, no, preko ruskih servera procurile su fotografije novog Audija A3 koji izgleda poprilično moderno.

 Vanjske promjene na autu su minimalne ali unutrašnjoj je sasvim druga dimenzija u kojoj ćete se osjećati kao gospodin ili sportski vozač.

 

Proizvodit će se na VW MQB platformi koja će biti korištena i za novog Golfa 7. Moderni motor od minimalnih 1.2 do 2.0 te konjske snage od 122-210 sa šestobrzinskim ili automatskim mjenjačem sa sedam brzina krasit će ovog ljubimca.

 

Audi A3 biće dostupan i sa dizelaškim motorom zapremine od 1.6 i 2.0 te snagom od 90 d0 170 konjskih snaga.

 

Pogledajte fotogaleriju ne kamufliranog Audia A3.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.