Novi izgled dm prodavnice u sarajevskom naselju Stup

Ugodan ambijent, popusti i nagradna igra za kupce

Novi izgled dm prodavnice u sarajevskom naselju Stup

Sponzorski tekst

Nakon kratke pauze u radu zbog renoviranja, danas je otvorena preuređena dm prodavnica u TC Bingo na Stupu. 

Vodeći se zadovoljstvom kupaca kao centralnom temom u poslovnoj strategiji dm-a, prodavnica je uređena da pruži trenutke ugodnijeg boravka i preglednijeg izbora prilikom kupovine.

"Istraživanja koja provodimo na temu zadovoljstva kupaca povod su da konstantno unapređujemo našu uslugu, ali i osvježavamo enterijer prodajnih objekata. Jer, osim UVIJEK POVOLJNIH cijena i širokog asortimana, bitni faktori koji utiču na zadovoljstvo naših kupaca su i izgled objekta, raspored, ukupan vizuelni dojam. Nadamo se da će brižljivo planiran raspored, oprema i generalno uređenje prodavnice doprijenijeti da naši kupci istinski uživaju u kupovini u dm-u“, izjavila je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a.

Preuređena prodavnica u TC Bingo na Stupu, na adresi Kurta Shorka 24A, nudi veliki asortiman proizvoda za njegu i ljepotu, zdrave ishrane, proizvode za bebe i kućanstvo. A povodom ponovnog otvorenja, u ovom prodajnom objektu dm je do 18.11. svim kupcima osigurao popust od 15% na ukupnu kupovinu, kao i nagradnu igru do 23.11., u okviru koje najsretniji kupci mogu osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje i sušenje veša, Nutribulet i 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.

Osim u novom ruhu prodavnice, posjetitelji su danas uživali i u brojnim pogodnostima, kao što su ponuda 1+1 gratis proizvoda, pokloni i kolo sreće, a za zabavu najmlađih bile su zadužene maskote Super krila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi