Novi skandal potresa Englesku

Kyle Walker na udaru kritika

Novi skandal potresa Englesku

E. Škorić

Nogometaš Tottenhama Kyle Walker nije igrao loše na Euru, no poruke koje su izašle u javnost definitivno mu neće ići u prilog.

Engleska reprezentacija se osramotila i u osmini finala ispala od 'malog' Islanda. Roy Hodgson je napustio reprezentaciju, igrači su na streljani kod medija i navijača, a posebno će sada kritikovan biti Walker.

Ovaj defanzivac Tottenhama je, dva dana uoči utakmice protiv Rusije, poželio da je radije na Ibizi nego s reprezentacijom.

On je to otkrio Carli Howe, s kojom se dopisivao i s kojom je "želio nešto više". Carla je model i bivša djevojka Walkerovog suigrača iz reprezentacije Nathana Clynea.

Howe je bodrila englesku reprezentaciju, dopisivala se s Walkerom, no na kraju je saznala da nogometaš ima iza sebe dijete s Annie Kilner s kojom je u dugogodišnjoj vezi.

Upravo to je bio razlog da Carla odbaci Walkera. Navodno je Walker na 'ignore' i njegove poruke Carla više ni ne čita. Iako su se upoznali, dobro upućen izvor za Sun otkriva da 'nisu išli do kraja', odnosno nisu spavali jedno s drugim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi