Novinarki ukrali mobitel i objavili "zabranjene" slike

Dietta Leotta u problemima

Novinarki ukrali mobitel i objavili "zabranjene" slike

E. Škorić

Italijanska novinarka Diletta Leotta progovorila je o skandalu, pošto su joj prije nekoliko mjeseci nepoznati hakeri ukrali provokativne fotografije iz mobilnog telefona.

Leotta radi u Sky Sportsu i uglavnom prati mečeve Serije B, a našla se u velikoj neugodnosti kada su joj ukrali mobitel i privatne fotografije objavili na internetu.

"Mobilni mi je stalno zvonio - pozivi, poruke. Prvo nisam plakala, našla sam snage, ali sam poklekla poslije tri dana. Možda sam nekoliko tih fotografija poslala nekome, ali nisam ih vidjela godinama prije nego što su procurile u javnost. Mislila sam da sam ih obrisala. Ne bih ih opisala kao seksi. Želim svima da kažem kojima se nešto slično dogodilo da ne bi trebalo da osjećaju krivicu. Svako ima pravo da radi šta želi sa svojim životom", rekla je novinarka.

Iako je doživjela veliku neugodnost, danas kaže da se ničega ne srami i da se takve stvari mogu bilo kome dogoditi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi