Obračun u Falešićima se nastavio novim napadom

Ponovo napadnut otac Muhameda Bešića

Obračun u Falešićima se nastavio novim napadom

E. Čaušević

Otac Muhameda Bešića ranjen je prije nekoliko dana u pucnjavi koja se desila u mjestu Falešići kod Srebrenika.

Meho Bešić je upucan sa dva metka, u ruku i nogu, a pomoć mu je ukazana u Hitnoj pomoći u Srebreniku nakon čega je pušten na kućno liječenje. Otac našeg reprezentativca je došao u sukob sa porodicom Suljanović nakon čega je sve kulminiralo pucnjavom.

Nakon što je Meho Bešić napustio bolnicu i vratio se kući danas je ponovo došlo do incidenta. Kako je rekao otac bh. igrača za Faktor danas je ponovo napadnut kada ga je prilikom povratka kući udario automobil, a on tvrdi da je za volanom bio neko iz porodice Suljanović.

"Išao sam u Dom zdravlja da mi udare tetanus, antibiotike i injekcije. Uz put ima hladna voda. Pošto je danas vruće, ušao sam u korito i hladio nogu. Tu sam sjedio oko pet minuta, nasuo dva litra vode da ponesem kući, a kad sam izašao udario me crveni passat. Zapamtio sam samo slovo J u registraciji", rekao je Meho Bešić za Faktor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi