Odmor mu godi: Luda zabava Diega Coste u Brazilu

Costa maksimalno opušten

Odmor mu godi: Luda zabava Diega Coste u Brazilu

M. Šljivak

Španski napadač Diego Costa nalazi se na višemjesečnom odmoru u rodnom Brazilu.

Dok njegovi saigrači u Chelseaju potpuno spremni čekaju vikend i start nove sezone u Premiershipu, 29-godišnji napadač se ludo  zabavlja na produženom odmoru.

Odavno je poznato da londonski klub ne računa na usluge iskusnog napadača. Spremni su ga prodati, ali se još uvijek ne zna u kojem će timu Costa nastaviti karijeru.



Dok čeka na novi klub, Costa se ludo zabavlja u Brazilu. Pridružio se ekipi iz cirkusa i skupa s izvođačima je zabavljao djecu. 

Nakon što se ovaj video pojavio u javnosti, Costa je odlučio da pokaže kako ima vremena i za trening. Na Instagramu je objavio fotografiji iz teretane, gdje održava formu čekajući novi klub.

Kao nova destinacija spominje se njegov bivši tim Atletico iz Madrida. Ipak, on za ovaj klub zbog kazne FIFA ne bi mogao igrati do januara, ali očigledno da za Costu ne postoji druga opcija.

Španski napadač je u Chelsea stigao upravo iz madridskog tima. Stigao je 2014. godine za 35 miliona funti, a postigao je 59 golova u 120 nastupa za tim sa Stamford Bridgea i osvojio je dva naslova prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi