Oezil zamalo 'glavu izgubio' zbog Instagrama

Našao se u problemu

Oezil zamalo 'glavu izgubio' zbog Instagrama

E. Škorić

Njemački reprezentativac Mesut Oezil imao je dosta problema zbog fotografije na Instagramu.

Svi oni koji na Instagramu prate njemačku zvijezdu Arsenala mogli su uočiti kako se tu dešavalo nešto čudno. Oezil je, što je mnoge iznenadilo, objavio fotografiju s bivšom djevojkom Grace Capristo uz opis kako je nikada neće zaboraviti. "Znam da sam zabrljao Mandy, ali uvijek ću te voljeti", pisalo je.

Ubrzo se oglasio Oezil, rekavši da je neko provalio na njegov profil, a fotografiju je obrisao. "Moj Instagram račun je hakovan i moj tim radi na tome", objavio je Oezil nakon toga.

On i Capristo viđali su se 2013. godine i ona je bila s njim u Brazilu kada je Njemačka osvojila Svjetsko prvenstvo. 

Oezil je danas u vezi sa bivšm misicom Turske Aminom Gulse i nadamo se da mu mali incident s Instagrama neće biti koban.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti