Okolina kuće Bastiana i Ane ostavlja bez daha
FOTO: EPA

Pronašli su novo gnijezdo

Okolina kuće Bastiana i Ane ostavlja bez daha

Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović su, čini se, pronašli novi dom u Chicagu. 

Slavni supružnici će u narednih godinu dana živjeti u Sjedinjenim Američkim Državama, a odmah po dolasku su se sastali s agentima za nekretnine kako bi pronašli novo porodično gnijezdo. 

Ako je suditi prema fotografijama koje bivša srbijanska teniserka objavljuje na društvenim mrežama, par je našao idealan dom. Enterijer nije otkrivala, ali zato jeste pogled koji se pruža iz vile. Malo je reći da ostavlja bez daha. 

Schweinsteiger je, podsjetimo, debitovao za svoj novi klub prije nekoliko dana i odmah se upisao u strijelce. U Chicago Fire je došao nakon što prethodno nije bio u planovima Manchester Uniteda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi