Ona je razlog što Isco želi ostati u Real Madridu

Veznjak Kraljeva "ludo" zaljubljen

Ona je razlog što Isco želi ostati u Real Madridu

E. Čaušević
Teme:

Španski mediji objavili su jučer da Isco nema namjeru da na kraju sezone napušta Real Madrid jer je odlučio produžiti ugovor sa kraljevskim klubom.

Već nekoliko sedmica se špekuliše da će Isco napustiti Real ovog ljeta ili na kraju naredne godine kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor. Spominjalo se da bi mogao karijeru nastaviti u Barceloni ili Engleskoj jer su interes za njega pokazali Tottenham i Liverpool.

Ipak, španski reprezentativac je na iznenađenje mnogih pristao da produži ugovor s Kraljevima do ljeta 2022. godine. No, španski tabloidi saznaju da iza svega stoji potpuno druga pozadina priče. Navodno, Isco je zaljubljen u zanosnu špansku manekenku zbog koje je spreman da ostane u Madridu.

Radi se o zanosnoj manekenki Carmen Munoz koja također živi u Madridu. Kako su prenijeli mediji upravo je ova ljepotica razlog zbog kojeg je Isco odlučio da ostane u glavnom gradu Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi