Ono što je kao dječak radio na PES-u sada čini u stvarnosti

Majstorije Kolumbijca

Ono što je kao dječak radio na PES-u sada čini u stvarnosti

Zanimljiv video vezan za ponajboljeg fudbalera Kolumbije i jednog od najboljih igrača današnjice Jamesa Rodrigueza iskopale su kolege iz Football Funnysa.

Video prikazuje 13-godišnjeg Jamesa Rodrigueza kako u sobici sa svojim prijateljima igra videoigricu (PES, odnosno Pro Evolutio Soccer), te pritom postiže prekrasan pogodak u same rašlje. Kada mu je bilo 14, James je bio član juniorskog pogona Envigada u rodnoj Kolumbiji i nije ni sanjao da će jednog dana uistinu zaigrati za Real Madrid i pritom postići identičan pogodak!

Naime, u nastavku videa vraćamo se u minulu sezonu kada je James s ruba kaznenog prostora, kao na igrici, lijevom nogom zavukao loptu u same rašlje.

Zanimljiva slučajnost da su se baš tada dečki odlučili snimati i uhvatiti dječaka Jamesa kako u bijelom dresu zabija pogodak na igrici, koji će poslije do savršenstva replicirati u stvarnosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.