Opljačkan Floyd Mayweather!

Mayweather ostao bez 150.000 dolara

Opljačkan Floyd Mayweather!

M. Šljivak

Nekadašnji američki bokser Floyd Mayweather opljačkan je tokom vikenda u Las Vegasu.

Dok je slavio svoj 40. rođendan u Los Angelesu, Mayweatherov skupocjeni dom u Las Vegasu je ostao nezaštićen, što su lopovi maksimalno iskoristili.

Iako je kuća dobro zaštićena, provalnici su uspjeli da uđu unutra, te su dom poznatog borca napustili sa robom vrijednom oko 150.000 dolara.

Međutim, ova suma ne predstavlja gotovo ništa kontroverznom bokseru. On je ukupno "težak" oko 340 miliona dolara, pa mu ova pljačka nije oduzela mnogo.

Mayweather je poznat kao čovjek koji bogatstvo voli pokazivati javnosti. Često je na fotografijama sa ogromnim količinama novca, a čini se kako i lopovi prate svaki njegov korak.

Sada je ostao bez skupocjenih stvari, ali teško da će žaliti za njima s obzirom na bogatstvo koje ima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije