Oscar se vratio u London, navijači ga "oprali" na Twitteru

Vratio se iz Kine

Oscar se vratio u London, navijači ga "oprali" na Twitteru

Teme:

Donedavnii fudbaler Chelseaja, a sada zvijezda kineskog Shanghai SIPG, Oscar vratio se u London.

S obzirom da sezona u Kini počinje tek u martu, Oscar ima dosta slobodnog vremena kojeg je odlučio iskoristiti da se nakratko vrati u grad u kojem je proveo posljednje četiri godine.

Oscar je na Instagramu i Twitteru objavio fotografiju uz opis "Dobro jutro London", ali je vjerovatno brzo zažalio zbog toga jer su ga navijači Chelseaja dočekali "na nož".

Twitter se naprosto 'usijao' od šaljivih komentara na Oscarov račun. Neki su ga upitali da li mu je već dosadila Kina, a jedan navijač je napisao da će preimenovati svog sina iz Oscar u N'Golo.

Podsjetimo, Oscar je u Shanghai otišao za 60 miliona funti, a u Kini će zarađivati nestvarnih 500.000 funti sedmično.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi