Ostvarite popuste s Debit MasterCard karticom UniCredit Bank

Ostvarite popuste s Debit MasterCard karticom UniCredit Bank

Sponzorski tekst

UniCredit Bank, u saradnji sa svojim partnerima, nagrađuje klijente sa 10% popusta za plaćanje Debit MasterCard karticom u periodu od 01.06. do 31.07.2016.  

Popuste je moguće ostvariti na HIFA GROUP benzinskim pumpama, u CM cosmetic marketima i BINGO trgovinama. Na HIFA GROUP benzinskim pumpama i u CM cosmetic marketima popust od 10% moguće je ostvariti svaki dan tokom trajanja kampanje, dok je popust od 10% u BINGO trgovinama moguće ostvariti svake srijede tokom trajanja kampanje. 

Popusti važe za sva prodajna mjesta navedenih partnera (osim HIFA PETROL benzinske pumpe Rajlovac, Zabrđe bb, Sarajevo i benzinske pumpe HIFA BENZ Travnik) i za sve artikle, bez obzira na iznos transakcije.

Omogućavanjem ovih popusta UniCredit Bank i MasterCard žele nagraditi povjerenje svojih klijenata.

UniCredit Bank zamijenila je dosadašnje Maestro i Visa Electron debitne kartice sa novom Debit MasterCard karticom. Nova kartica je tehnološki naprednija i korisnicima pruža više mogućnosti, u vidu jednostavnijeg i bržeg plaćanja putem beskontaktne tehnologije. Dodatno, Debit MasterCard kartica štedi vrijeme direktnim plaćanjem na prodajnim mjestima bez potrebe za prethodnim podizanjem gotovine na bankomatu/ šalteru banke, smanjuje rizik nošenja gotovine, jer se izgubljena kartica može odmah blokirati i osigurana je od zloupotrebe i omogućava jednostavniju kontrolu troškova putem mjesečnog izvoda na računu ili uvidom u stanje na računu u svakom trenutku putem bankomata UniCredit Bank ili m-ba/ e-ba usluge.

Dodatne prednosti Debit MasterCard kartice su: isplata gotovine bez naknade u inozemstvu na više od 19.000 bankomata članica Grupe UniCredit za korisnike JES! Paket računa, uplata sredstava na račun putem uplatno-isplatnih bankomata UniCredit Bank, kupovina GSM prepaid dopuna/bonova na bankomatima UniCredit Bank i drugih banaka koje su omogućile ovu mogućnost, kupovina proizvoda i usluga bez naknade plaćanjem na POS terminalima u zemlji s istaknutim znakom brenda kartice.

Više informacija moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank, na web stranici www.unicredit.ba, ili putem besplatnog info telefona 080 081 051.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi