Otac istjerao lažnog Messija iz kuće

Nije ga mogao gledati

Otac istjerao lažnog Messija iz kuće

Nedavno su se na internetu pojavile fotografije Messijevog najsavršenijeg dvojnika Rize Perestesa koji dolazi iz Irana, a sada stiže i nastavak priče.

Ovaj Iranac, koji zaista neodoljivo podsjeća na slavnog Argentinca, više nema mira u Teheranu u kojem živi.

Gdje god se pojavi, 'Lažni Messi' privlači ogromnu pažnju i svi mu prilaze da se fotografišu sa njim, posebno kada obuče Messijev dres.

Pored toga, Riza je postao vrlo zanimljiva ličnost tamošnjim medijima, pa je tako u jednom intervjuu govorio da mu sličnost sa Messijem pomaže u životu, ali da je zbog toga imao i nekoliko ne baš prijatnih iskustava.

"Davno su ljudi primijetili da strašno ličim na Messija, a otac me je ohrabrio da se obučem u Barceloninu opremu i da se predstavljam kao on", rekao je Riza, koji je zatim prepričao još jednu anegdotu:

"Moja reprezentacija Iran je na Svjetskom prvenstvu igrala protiv Argentine, a baš je Messi postigao gol u sudijskoj nadoknadi kojim smo ispali sa prvenstva. Moj otac stvarno voli fudbal i to večer me je izbacio iz kuće, samo da me ne gleda jer ličim na njega".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije