"Otac me tukao i nazivao kur*om, padala sam u nesvijest"

Jelena Dokić otkrila

"Otac me tukao i nazivao kur*om, padala sam u nesvijest"

E. Škorić

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić šokirala je svijet autobiografijom pod nazivom "Nesalomiva".

U spomenutoj autobiografiji Jelena, koja je važila za veliku tenisku nadu, ispričala je neke mračne tajne iz svog života, a najviše je govorila o problemima koje je imala zbog svog oca.

Kako prenose britanski mediji, koji imaju uvid u autobiografiju koja još uvek nije ugledala svjetlost dana, Jelena opisuje detalje fizičkog i emocionalnog zlostavljanja od strane oca, a sve je počelo kada je imala samo šest godina.

Navela je kako ju je otac tukao kaišem kada bi loše odradila trening, te da je poslije bivala sva krvava i modra. Također, tvrdi da ju je otac nazivao kur*om i da je najgore prošla poslije poraza u Kanadi 2000. godine.

"Stvarno ružno sjećanje koje će ostati sa mnom zauvijek... završila sam u nesvijesti! Strašno me je tukao", otkrila je.

Hrabra Jelena dugo je trpila monstruoznog oca, a iz tenisa se povukla 2014. godine zbog problema sa zdravljom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi