Otvorena Extra Sports radnja u Zenici

Nova šoping destinacija

Otvorena Extra Sports radnja u Zenici

Sponzorski tekst

Danas je u TC Džananović u Zenici otvorena druga radnja Extra Sports koncepta. Podovom otvaranja u Extra Sportsu su pripremili nevjerovatne popuste u periodu od 16. do 19.11. od 30% do čak 70% popusta na cjelokupan asortiman.

Nova šoping destinacija će vam omogućiti ekstra šoping po ekstra cijenama!

EXTRA SPORTS je novi maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme prepoznatljiv po povoljnim cijenama, stalnim akcijama i širokim asortimanom artikala najpoznatijih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Cocomo, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Umbro, Athletic i još mnogo drugih extra brendova. Radnja u Zenici je druga po redu u Bosni i Hercegovini, a očekuje se otvaranje još nekoliko radnji u narednom periodu.

Od sada ćete na jednom mjestu pronaći sve što Vam je potrebno za zadovoljenje sportskih potreba po nevjerovatno niskim cijenama.

Povodom otvaranja, za najbrže kupce pripremljeni su posebni pokloni iznenađenja. A svi ostali dobijaju poklon vaučer sa 20% popusta na sav asortiman koji će moći da iskoriste u Extra Sports radnji u Zenici u narednom periodu.

Idealna je prilika da se pripremite za zimu, jer su cijene zimskog asortimana snižene od 30% do 70%.

Tokom naredna 4 dana očekuju vas:

Cipele od 41 KM
Zimske jakne od 42 KM
Čizme od 52 KM

Od 16. do 19.11. očekuje vas 4 dana nevjerovatnih popusta, ekstra ponude, specijalnih akcija i posebnih iznenađenja!

Ne propustite četverodnevne extra popuste!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi