Ovako su poznati sportisti dočekali 2017. godinu

Ronaldo skromno, dobar dio sportista glamurozno

Ovako su poznati sportisti dočekali 2017. godinu

M. Šljivak

Najveće sportske zvijezde u svijetu proslavile su većinom u glamuroznom stilu ulazak u 2017. godinu.

Većina zvijezda je dosta glamurozno i na skupim destinacijama dočekala novu godinu, ali bilo je i onih koji su sasvim skromno obilježili dolazak 2017. godine.

Tako je najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo odlučio najluđu noć provesti s porodicom, a imao je razlog više za slavlje, jer je njegova majka Dolores slavila rođendan.

Također, interesantna slika je viđena u Manchesteru. Španski fudbaleri koji nose dres ovog kluba su slavili skupa, a pridružili su im se Argentinac Marcos Rojo i Armenac Henrikh Mkhitaryan.

Bokserski šampion Anthony Joshua je uz legendarnog fudbalera Rija Ferdinanda izabrao Dubai za doček, dok se Arturo Vidal odlučio za New York.

Štoper Chelseaja David Luiz je međutim oduševio sve svojim naočarima, dok Marija Šarapova, koja je suspendovana zbog dopinga, nije bila previše sretna na ulasku u 2017. godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi