Ovo je dokaz da je Oxlade-Chamberlain neviđeni maler

Blago svlačionici koju zaobiđe

Ovo je dokaz da je Oxlade-Chamberlain neviđeni maler

Engleski fudbaler Alex Oxlade-Chamberlain očito je pravi maler, što pokazuju i jednostavni statistički podaci nakon njegovog transfera iz Arsenala u Liverpool.

Dok je njegov bivši klub procvjetao otkako Ox nije tu, Liverpoolu je sve krenulo po zlu s obzirom da je ovaj tim upao u seriju veoma loših rezultata, koju uopšte nije zaslužio s obzirom na sve što je prikazao na tim utakmicama.

Otkako je Oxlade-Chamberlain potpisao za Liverpool (31. august), Redsi su odigrali sedam utakmica u svim takmičenjima i upisali su tek jednu pobjedu nad Leicesterom (3:2). Kloppov tim je četiri puta remizirao, a pretrpio je i dva poraza.

Za to vrijeme, Arsenal je također odigrao sedam utakmica i zabilježio je čak šest pobjeda, uz jedan remi i to na Stamford Bridgeu protiv Chelseaja (0:0) što se nikako ne može okarakterisati lošim rezultatom.

Možda je sve ovo samo slučajnost, ali da je Oxlade-Chamberlain pravi 'baksuz' vidjelo se i odmah po potpisu za Redse. Posljednja utakmica koju je Ox odigrao za Arsenal bila je baš protiv Liverpoola (0:4), a onda je u prvoj utakmici za tim sa Anfielda doživio poraz 5:0 od Manchester Cityja.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi