Ovog vikenda testiraj svoju brzinu i osvoji nagrade

Novi model patika Nike Free RN Flyknit 2017

Ovog vikenda testiraj svoju brzinu i osvoji nagrade

Sponzorski tekst

U subotu od 12h do 16h Sarajlije će imati priliku da testiraju novi model patika Nike Free RN Flyknit 2017, dok će trkači koji pokažu najviši nivo izdržljivosti i brzine osvojiti poklone. Osim Free RN modela, trkači će moći da testiraju i druge Nike modele i da uporede koji je idealan model za njih.

Free RN Flyknit 2017 sa anatomskim dijelom na peti omogućava lako i udobno prilagođavanje podlozi. Pletena Flywire tehnologija koja je integrisana u Flyknit gornjište daje osjećaj stabilnosti i podrške pri svakom koraku. Pravilno raspoređena flyknit tehnologija pruža prozračnost i rastegljivost na bočnim stranama i stvara osjećaj stabilnosti tokom trčanja.

Poboljšana amortizacija i fleksibilnost zahvaljujući posebnim brazdama na đonu obezbjeđuju najprirodnije trčanje do sada.

Ako želiš da testiraš  novi Nike Free RN Flyknit 2017 ili da provjeriš koji je model idealan za tvoju stazu dođi u subotu, 1.7. od 12h do 16h u Sport Life radnju na Ferhadiji (Zgrada Svjetlosti) gdje ćeš imati priliku da dobiješ savjet i da trčiš sa Erolom Mujanovićem koji je do sada trčao preko 100 polumaratona/maratona. Suosnivač je prve i najmasovnije škole trčanja u BiH "Klix". Osnivač je i direktor udruženja “Marathon” Sarajevo, koje i ove godine organizuje nekoliko veoma značajnih trka za Sarajevo, a uveliko se radi na pripremama Sarajevskog polumaratona, koji se održava u septembru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi