Owen ismijavao Ronalda, Brazilac mu konačno odgovorio

Ismijavao ga zbog viška kilograma

Owen ismijavao Ronalda, Brazilac mu konačno odgovorio

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo proteklog vikenda predstavio je Zlatnu loptu na Santiago Bernabeu, a njegovi gosti bili su Ronaldo, Owen i Figo.

Prije početka utakmice protiv Granade portugalski fudbaler je predstavio svoju četvrtu Zlatnu loptu, a kraljevski klub ovu ceremoniju uveličao je pozivom nekadašnjih igrača Ronalda, Owena i Figa.

Nakon što je ova ceremonija završena Owen se oglasio na Twitteru, te je ismijao legendarnog Ronalda. Englez je napisao da je mislio da je debeo, ali kada je vidio Ronalda shvatio je da nije toliko strašno.

Njegov komentar mnogi su osudili, a danas se oglasio i Ronaldo. Legendarni napadač odlučio je da neće ismijavati Owena, te mu je poslao "gospodski" odgovor.

"Nisam razgovarao s Owenom nakon što je to napisao, ali bojim se da svijet još uvijek 'brine' o tome koliko kilograma imam. Ne znam stvarno gdje to sve vodi, ali neka komentarišu iza leđa", rekao je Ronaldo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi