Ozil ima novu djevojku, ali na Instagramu žali za bivšom

Kako je to moguće?

Ozil ima novu djevojku, ali na Instagramu žali za bivšom

O. Lekić

Prije nekoliko dana Mesut Ozil je i zvanično predstavio javnosti svoju novu djevojku. U pitanju je Amine Gulse koja je 2014. godine izabrana za Miss Turske.

Nijemac je i ranije viđan u društvu ove manekenke, a iako su oboje tvrdili kako između njih ne postoji nešto više od samog prijateljstva, svoju ljubav su odlučili prestati skrivati.

U tome ne bi bilo ništa čudno da se na Instagram profilu Ozila potom nije pojavila fotografija sa bivšom djevojkom Mandy Capristo, što je izazvalo pravu konfuziju među njegovim obožavateljima, a ispod nje se našao i zanimljiv opis. 

"Znam da sam pogriješio Mandy, ali ja te volim zauvijek."

Ozilovu objavu mnogi su gledali s čuđenjem, a sa profila je uklonjena pola sata kasnije. Ozil se nakon svega pravdao riječima kako je "profil bio hakovan i da njegov tim radi na rješavanju problema". 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi