Pamela Anderson 'odlijepila' za poznatim fudbalerom

Došla na stadion da ga gleda

Pamela Anderson 'odlijepila' za poznatim fudbalerom

O. Lekić

Pamela Anderson, jedna od najpoznatijih i najzanosnijih poznatih plavuša, u ljubavnoj vezi je sa francuskim reprezentativcem Adilom Ramijem.

Iako ima 50 godina, ova nekad erotska bomba je i dalje muškarcima interesantna, što potvrđuju i pisanja o njezinoj najnovijoj ljubavnoj vezi. Pamelino srce je, prema pisanju inostranih medija, osvojio devednaest godina mladi fudbaler Adil Rami koji igra za Marseille. 

Da je Pamela uistinu 'odlijepila' sa Ramijem moglo se vidjeti i po tome što je bila prisutna na utakmici Marseillea i Toulousea proteklog vikenda, što nije prošlo nezapaženo paparacima, koji su sve to zabilježili kroz objektiv. 

Pamela je nedavno u jednom televizijskom gostovanju na engleskoj televiziji otkrila kako je sretna i kako uživa u svojoj trenutnoj ljubavnoj aferi.

Kada je u pitanju Rami, on je nedavno raskinuo vezu sa manekenkom Sidonie Biemont s kojom ima blizance. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi