Pan Game Day: Druženje s košarkašima, ulaznice i nagrade

U Cafe baru Sloboda u Tuzli

Pan Game Day: Druženje s košarkašima, ulaznice i nagrade

Sponzorski tekst

U Café baru Sloboda u Tuzli ove subote, 18. marta, od 11 do 14 sati bit će održan prvi Pan Game Day u okviru kojeg posjetitelje očekuje dobra zabava i navijačka atmosfera uz mogućnost osvajanja ulaznica za susret OKK Sloboda - OKK Spars, koji se isto veče igra u tuzlanskom Mejdanu. 

Za drugi nastup tuzlanske ekipe u okviru Lige 6 Košarkaškog prvenstva BiH, ujedno prvog na domaćem terenu, posjetitelji Café bara Sloboda ulaznice će moći osvojiti učešćem u brojnim zanimljivim Pan aktivacijama.

No, osim mogućnosti da sa tribina Mejdana bodre svoj tim, tu su i brojne druge vrijedne Pan i OKK Sloboda nagrade, a za navijačku atmosferu bit će zadužena i sjajna Fm Jam ekipa sa svojim live nastupom.

Pan Game Day je posebna prilika i za druženje sa košarkašima ovog popularnog kluba, koji će doći da pozdrave svoje vjerne fanove i lično podrže „zagrijavanje pred tekmu“.

A nakon ove subote druženje i nagrađivanje se nastavlja. Tako će i pred sve ostale utakmice OKK Slobode igrane na domaćem terenu u okviru Košarkaškog prvenstva BiH, navijači biti pozvani da bodre svoj tim i uživaju u Pan Game Day-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi