Pariz ih spaja, ali s modom nisu na ti

Kako se nose Francuzi?

Pariz ih spaja, ali s modom nisu na ti

E. Škorić

Francuska reprezentacija okupila se pred posljednje mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Francuzi će igrati protiv Bugarske i Bjelorusije i ukoliko upišu obje pobjede, sigurni su putnici u Rusiju na Mundijal naredne godine.

U francuskoj reprezentaciji nastupaju igrači iz najvećih evropskih klubova, zarađuju milione, manje-više vezani su za Pariz (grad mode, op.a), ali očigledno da neki i nemaju pretjerano dobar ukus kada je izbor odjeće u pitanju.

Tako je veznjak Bayerna Corentin Tolisso nosio bizarnu majicu s Bambijem na prednjoj strani, Antoine Griezmann kao jedna od najvećih zvijezda evropskog nogometa bio je odjeven u zelenkastu Puminu trenerku, dok je i defanzivac Real Madrida Raphael Varane imao neobičnu kombinaciju.

Blaise Matuidi je predstavio svoj neobičan stil, a Samuel Umtiti, stoper Barcelone, odlučio se za teksas kombinaciju. 

Jedno je sigurno, ma koliko god se nekome ne dopadalo, ono što nose itekako košta. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi