Pato se šalio, pa ostao bez djevojke

Fiorella ga ostavila

Pato se šalio, pa ostao bez djevojke

E. Škorić

Fiorella Mattheis objavila je kako više nije u vezi sa Alexandreom Patom.

Brazilski napadač se nedavno šalio kako jedva čeka da pogleda scene iz filma u kojem njegova djevojka glumi prostituku, a nekoliko sedmica kasnije ostao je bez Fiorelle. Da li je ona ozbiljno shvatila njegovu šalu, nije poznato, ali više nisu zajedno.

"U potrazi za srećom raskinuli smo, ali ostat će nam lijepe uspomene, te ćemo i dalje poštovati jedno drugo", napisala je Fiorella na Twitteru i pritom označila Patov profil.

Dok mu izvan terena baš i ne ide, Pato je uspješan u Kini gdje nastupa za Tianjin Quanjian. U 15 utakmica dao je osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi