Patrice Evra slobodno vrijeme provodio hraneći lava
Foto: Screenshot

Snimak podijelio na svom Instagram profilu

Patrice Evra slobodno vrijeme provodio hraneći lava

Patrice Evra svakodnevno iznenađuje pratioce na društvenim mrežama neobičnim postovima, a ni ovaj put nije razočarao.

Defanzivac Marseillea konstantno zabavlja svoje pratioce na Instagramu svojim čudnim selfijima, porukama bivšim i sadašnjim fudbalerima, ali i druženjima sa egzotičnim životinjama poput pandi i majmuna.

Međutim, zadnji snimak koji je objavio na Instagramu je zaista interesantan, čak i po njegovim standardima. 

Evra je postavio video na kojem se može vidjeti kako nekadašnji igrač Manchester Uniteda i Juventusa hrani mladunče lava.

Evra je u opisu napisao: "Laku noć svima. Pažljivo pogledajte kako sam brzo ustao nakon što je on prestao piti mlijeko. Baš sam se prepao."

"Volim ovu igru hahaaha sada pričam sa lavom...kada je završio sa mlijekom, rekao sam sada je red na mene", dodao je Evra.

Iako se Francuz odlučio našaliti, čini se da mu nije bilo baš svejedno, te da činjenica da se radi tek o mladunčetu, nije puno pomogla nervoznom Evri.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi