Pele u tajnosti operisan

Brazilac se uspješno oporavlja

Pele u tajnosti operisan

A. Haznadarević
Teme:

Legendarni Brazilac Pele, u tajnosti je podvrgnut operaciji kuka, te se uspješno oporavlja u bolnici Albert Ajnštajn u Sao Paolu.

Kako se navodi, javnost neće biti upoznata sa ostalim detaljima Peleovog stanja dok porodica slavnog igrača ne da odobrenje za tako nešto. 

 

Lokalni mediji objavili su da bi Pele već sutra mogao da bude pušten na kućno liječenje, a ne zna se kada je bivši brazilski as primljen u bolnicu. 

 

Pele, koji je tri puta bio prvak svijeta sa Brazilom i postigao skoro 1.300 golova u karijeri, prošlog mjeseca je napunio 72 godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.