PES 2018 odao veliko priznanje Miralemu Pjaniću

Ispred Messija, Neymara...

PES 2018 odao veliko priznanje Miralemu Pjaniću

Nova verzija planetarno popularne fudbalske simulacije PES 2018 trebala bi izaći za nekoliko dana. 

Proteklih sedmica lagano se otkrivaju mnogi noviteti vezani za novu verziju. Naravno, navijačima su uvijek veoma zanimljive ocjene igrača, a upravo je to ono što se svakodnevno iznosi u javnost, kap po kap. 

Prije par dana smo saznali da je po ocjenama najbolji golman na novom PES-u Bayernov Manuel Neuer, a da su iza njega Buffon, De Gea, Jan Oblak i Courtois. Također, saznali smo da će najbrži igrač biti Pierre-Emerick Aubameyang, a iza njega su Gareth Bale i Leroy Sane. 

Danas su izašle i, za nas u BiH, veoma zanimljiven informacije. Naime, objavljena su imena najboljih izvođača slobodnih udaraca, a to će na novom PES-u biti Miralem Pjanić. On ima ocjenu 92, a iza njega su vezista Milana Calhanoglu, napadač Barcelone Leo Messi te Payet i Neymar. 

Naravno, ovo je veliko priznanje za našeg Pjanića koji je ovo svakako i zaslužio jer je tokom čitave karijere strah i trepet za protivničke golmane prilikom svakog slobodnog udarca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi