Peugeot zimska servisna akcija

Peugeot zimska servisna akcija

Sponzorski tekst
Teme:

Peugeot je pripremio prvu servisnu akciju u ovoj godini koja važi u cijeloj mreži ovlaštenih koncesionara i servisa. 

"U ovoj servisnoj akciji, pripremili smo veliki broj pogodnosti za sve vlasnike Peugeot automobila.  U ponudi su set kvačila, svjećice, grijači, hladnjak i rashladna tečnost sa popustom na kupovinu i ugradnju od 15%.  Također, tu je i popust od 50% na FAP filtere te katalizatore, koji imaju krucijalni značaj u dugovječnosti automobila", Izjavio je Alija Šošević, direktor postprodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot-a za BiH.

Pored servisnih akcija, ekonomičnost održavanja Peugeot vozila je jedan od glavnih aduta ove marke što je veoma važno za domaće tržište.

"Kada kvalitetu Peugeot automobila i pouzdanosti njihovih motora, dodate i ekonomičnost održavanja, naši klijenti budu veoma zadovoljni, jer dobijaju odličan omjer uloženog i dobivenog", istakao je Denis Mašić, direktor prodaje kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Servisna akcija traje do 10. marta 2014. godine. Sve video savjete o značaju servisa zainteresovani mogu pogledati na Peugeot YouTube kanalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.