Pique konačno progovorio o Ibrahimoviću

Prisjetio se stare fotografije

Pique konačno progovorio o Ibrahimoviću

Fudbaler Barcelone Gerard Pique konačno je odlučio progovoriti o spornoj fotografiji na kojoj se nalaze on i Zlatan Ibrahimović.

Dvojica fudbalera se na fotografiji nalaze u veoma intimnoj pozi, a ona je nastala u periodu kada su ovi fudbaleri bili saigrači u Barceloni.

Mediji su tada pisali da su Šveđanin i Španac u emotivnoj vezi, a Pique danas ima veoma jednostavno objašnjenje.

"Ta fotografija je napravljena u našem trening centru. Bio je to period kada sam izdao svoju autobiografsku knjigu, a Zlatan mi je prišao čestitati na tome. Ja sam jako brižan i mnogo sam to cijenio, a to je očito iskoristio fotograf koji nas je uslikao u takvoj pozi. Ne mogu vjerovati da je od toga nastala takva polemika", rekao je Pique u razgovoru za FourFourTwo.

Podsjetimo da su nih dvojica zajedno nosili dres Barcelone i to u sezoni 2009/10.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi