Pique ponovo 'bocnuo' navijače Real Madrida

Jednostavno se ne može suzdržati

Pique ponovo 'bocnuo' navijače Real Madrida

E. Čaušević

Fudbaler Barcelone Gerard Pique sinoć je ponovo bio aktivan na društvenim mrežama.

Poznato je da Pique voli da se oglašava preko svog Twitter profila, a često zna da 'bocne' i Real Madrid. Tako je bilo i sinoć kada je Pique podsjetio navijače kraljevskog kluba na pobjedu Barce na Santiago Bernabeu (4:0) u posjednjem El Clasicu.

Naime, španski mediji jučer su objavili priču o Fernandu Torresu koji je za vikend postigao svoj 100. gol u dresu Atletico Madrida. Španski mediji naveli su da je Torres prije utakmice pojeo hamburger, te da je to razlog što je napokon dao gol.

Piqueu nije dugo trebalo da se oglasi povodom ovih informacija i na kraju je ismijavao novinara koji je ovo objavio. Na kraju je dobio pitanje šta misli o prelasku Neymara u Real Madrid, a Pique je odgovorio u svom stilu. Novinar je pitao Piquea u kojem je Neymar restoranu večerao zadnji put kada je boravio u Madridu, aludirajući na to da će na kraju sezone pojačati Real.

"Odlično pitanje. On je zadnji put na večeri bio 21. novembra na Santiago Bernabeu, tada smo svi dobro večerali. Nadam se da nisi bio i ti tu", napisao je Pique.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi