Pirlo smatra da je Playstation drugi najveći izum

Odmah poslije točka...

Pirlo smatra da je Playstation drugi najveći izum

E. Škorić

Iako bi to malo ko rekao, Andrea Pirlo, iskusni nogometaš Juventusa i italijanski reprezentativac, veliki je ljubitelj Sony Playstationa.

Pirlo je u svojoj biografiji "Mislim zato igram" otkrio da je lud za Playstationom, te da mu je to drugi najbolji izum u povijesti čovječanstva.

 

"Točak je najbolji izum u povijesti čovječanstva, a drugi je Play Station", napisao je Pirlo, koji je priznao da je obožavao igrati protiv Alessandra Neste igrice prije jutarnjeg treninga. 

 

"Svako jutro, prvo ide doručak u devet i onda se stacioniramo u našoj sobi i kreće dvoboj. Nakon toga slijedi trening, ručak, pa opet isto. Meč Neste i mene je derbi Milanella svih vremena. Naši mečevi su puni adrenalina. Ja sam birao Barcelonu, ali i Nesta (ha ha). Omiljeni igrač bio mi je Samuel Eto'o, koji je bio pakleno brz, ali priznajem da sam često i gubio. Bacao sam džojstik od ljutnje i tražio revanše..."

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije