Pjanić još jednom pokazao da ima veliko srce

Donirao 10.000 eura teško oboljeloj djevojci

Pjanić još jednom pokazao da ima veliko srce

E. Škorić

Bh. nogometni reprezentativac Miralem Pjanić uplatio je 10.000 eura za liječenje Aldine Sarajlić iz Kalesije.

Veznjak Rome je pokazao kako ima veliko srce, te kako je uvijek spreman pomoći svojim Bosancima i Hercegovcima, ali poesbno Kalesijcima. 

 

Pjanić je tako, što je potvrđeno Bportalu, platio 10.000 eura za liječenje teško oboljele Aldine, pa je potrebno još svega 5.000 KM da bi se izvršila transplatacija koštane srži.

 

Njen zaručnik Elvir Nuhanović je kazao:- Zahvaljujem se svima, a mnogo ih je u cijeloj BiH, koji su nam pomogli. Ostalo je da učinimo još mali napor i prikupimo tih 5.000 KM. Uz Božiju pomoć, vjerujem da ćemo i to vrlo brzo uraditi. Posebno se zahvaljujem našim Zmajevima, svom sugrađaninu Miralemu Pjaniću, ali i Vedadu Ibiševiću i Elvir Rahimiću, koji su donirali novac za Aldinino liječenje, kazao je Nuhanović za Bportal.ba.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.