Pjanić podržao humanitarnu akciju za jednogodišnju Dalal

Pridružio se svojim kolegama

Pjanić podržao humanitarnu akciju za jednogodišnju Dalal

E. Čaušević

U Sarajevu je nedavno održana humanitarna akcija za jednogodišnju Dalal na kojoj su učestvovali mnogi bh. sportisti.

Bh. reprezentativac Edin Džeko bio je jedan od prvih koji je poklonio svoj dres s potpisom za aukciju koja je održana prošle sedmice u glavnom gradu BiH. Nakon što je aukcija završena ova humanitarna misija se nije završila, a svoj doprinos odlučio je dati i Miralem Pjanić.

Podsjećamo, dresove s potpisom ranije su donirali Mirza Teletović, Asmir Begović, Edin Cocalić , Ervin Zukanović, Haris Duljević, Senijad Ibričić, Veldin Muharemović, Avdija Vršajević, Asmir Suljić, Amer Dupovac, Aldin Đidić, Ivan Tatomirović i brojni drugi.

Jednogodišnjoj Dalal je dijagnosticiran najteži oblik leukemije. Liječenje je počelo u Sarajevu,  a potrebno je prikupiti značajna sredstva kako bi se ono što prije nastavilo u inostranstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi