Pjanić pomaže sedmočlanoj porodici iz Kaknja

Humani gest Malog princa

Pjanić pomaže sedmočlanoj porodici iz Kaknja

E. Škorić

Bh. reprezentativac i veznjak AS Rome, Miralem Pjanić, nije ostao ravnodušan na životnu priču sedmočlane porodice iz Bilješeva kod Kaknja.

Aida i Ibro sa petero djece žive u katastrofalnim uslovima bez vode i bilo kakvih primanja, no na zidu u sobi imaju poster Pjanića u dresu Rome.

 

Zanimljivo da je Miralemu za poster na zidu kazao vođa BH Fanaticosa Nizar Al Tinawi, a naš mladi nogometaš odmah je krenuo sa humanom misijom.

 

Pjanić će sa Elvirom Karalićem, člana Udruženja Pomozi, vidjeti što je sve potrebno sedmočlanoj porodici. 

 

Osim što svojim briljantnim golovima u dresu Rome izaziva velika interesovanja velikih evropskih klubova, Miralem pokazuje kakva je osoba i da je spreman pomoći onima kojima je potrebna pomoć.

 

Svaka čast Mali prinče...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.